Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve birebir yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler çekmece önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın baplarının ve elan birbunca yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette esenlandığını öğrenmek gibi esas durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların taliı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 öğür tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları esenlamaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile tehlike takkadak kaçış planının henüz dizi çalışmalemesini katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en amelî hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin yeğleme edilir.

Binanın yürekinden süfliya doğru nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz yerine getirilmesi Yangın Çıkış Kapısı gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu manzara denetleme edilmelidir. 

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page